vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.153 kr.

Gør dine drømme til virkelighed med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af komfort, stil og holdbarhed. Køb den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689803 Kategori:

Når det kommer til en god nattesøvn, er dette optimal ved hjælp af vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå. Denne seng er designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en vidunderlig søvnoplevelse.

Den slidstærke stofbeklædning har et enkelt og rent look, samtidig med at den er åndbar og holdbar. Du kan være sikker på, at denne seng ikke kun er visuelt tiltalende, men også praktisk og langtidsholdbar.

Sengegavlen er også en fantastisk funktion ved denne seng. Den kan justeres i højden efter behov og giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Med denne kontinentalseng får du ikke bare en god nattesøvn, men også en komfortabel siddeplads.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, hvilket sikrer en optimal søvnoplevelse. Desuden absorberer de støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig i sengen.

Denne madras er perfekt til dem, der foretrækker en mellemhård støtte og stabilitet. Den giver dig den rette fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Så uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, vil denne madras sikre, at du får en behagelig og støttende søvn.

Topmadrassen er udviklet med fokus på både komfort og sikkerhed. Den har et hudvenligt betræk og en blød skumfyld, der sikrer en behagelig overflade at sove på. Med denne topmadras kan du være sikker på at vågne op hver morgen og føle dig udhvilet og frisk.

Vigtigt at bemærke er, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Denne fantastiske kontinentalseng leveres med en brugermanual for nem montering, så du kan få glæde af den hurtigt og problemfrit.

Vælg vores vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå for at opnå den ultimative komfort og en god nattesøvn. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din søvnoplevelse.

Scroll to Top