vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

2.530 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689873 Kategori:

Drømmebegrebet om en god nattesøvn bliver virkelighed med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå. Denne fortryllende seng er skabt til at maksimere din afslapning og sikre dig en god nat søvn, hver eneste gang. Sengen er konstrueret med slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et rent og enkelt look, men også er åndbart og langtidsholdbart.

Ved hjælp af den praktiske sengegavl, kan du nemt justere højden og opnå fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en bog eller se dine yndlingsserier. Tilføjelsen af madrassen med pocketfjedre er virkelig en game-changer, da de indbyggede individuelle pocketfjedre er kendt for deres fantastiske kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. De absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig i sengen og giver dig dermed en helt uforstyrret nattesøvn.

Madrassen er specielt designet med mellemhård støtte, hvilket sikrer den perfekte stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Hvis du er en mave-sover, vil denne madras være din drømme-match. Topmadrassen er også en sand lækkerbisken – dens hudvenlige stofbetræk og bløde polstring gør det virkelig svært at forlade sengen om morgenen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med vores brugermanual, der følger med hver seng, er monteringen en leg.

Kast dig ind i eventyret med vores vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå og oplev en ny betagende form for komfort og afslapning. Komplet med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, får du alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte soveoase i dit hjem. Lad dine drømme flyve og forkæl dig selv med denne seng, der er skabt til at give dig den ultimative nattesøvn. Gå ikke glip af denne unikke forbindelse mellem luksus og komfort – bestil din drømmeseng i dag.

Scroll to Top