vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

2.726 kr.

Oplev en uovertruffen søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegråt stof. Den perfekte kombination af komfort og stil til din soveværelse – skab din drømmesøvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689905 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en dyb, afslappende søvn med vores fantastiske kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Denne seng er skabt til at forvandle din søvnoplevelse og give dig den nødvendige opbakning og ro til at genoplade kroppen og sindet.

Vores kontinentalseng er konstrueret med slidstærkt stof, der ikke blot er elegant at se på, men også åndbart og holdbart. Det enkle og rene look passer perfekt ind i ethvert soveværelse, og kan nemt tilpasses din personlige stil.

En af højdepunkterne ved denne seng er den praktiske justerbare sengegavl. Nu kan du nemt tilpasse rygstøtten, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se din yndlingsfilm. Denne funktion giver ikke kun komfort, men også ergonomisk støtte til ryggen.

Kernen i denne seng er madrassen, der er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød for at sikre en uforstyrret søvn. Samtidig giver madrassen en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge komforten og sikre en soveoplevelse i verdensklasse, inkluderer vi en hudvenlig topmadras. Dette eksklusive betræk føles blødt og behageligt mod din hud, og fyldet af høj kvalitet giver den perfekte balance mellem blødhed og støtte.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi forsikrer dig om, at du ikke vil fortryde dit køb, da hver eneste detalje er designet til at sikre et sundt og behageligt sovemiljø.

Få en komplet søvnoplevelse med denne kontinentalseng, der inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Alt hvad du behøver for at opgradere dit soveværelse og nyde luksuriøs komfort er samlet her.

Lad vores kontinentalseng være dit private fristed, hvor du kan hvile og genoplade. Bestil i dag og oplev den ultimative komfort i dit eget soveværelse.

Scroll to Top