vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun

2.846 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde mørkebrune stofmadras og dens unikke design giver dig den bedste søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689907 Kategori:

Mærk en dyb fornemmelse af komfort og afslapning med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant mørkebrun farve. Denne seng er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Vi har valgt et slidstærkt stof til sengens betræk, som både ser godt ud og er åndbart. Du får ikke kun en seng, der holder sig flot i mange år, men også en seng, der lader din krop ånde og føle sig godt tilpas hele natten.

En justerbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten til din egen præference. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se yndlingsserien, vil vores sengegavl understøtte din krop på perfekt vis.

Vi har inkluderet en madras med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen har også en medium fasthed, der giver dig den ideelle stabilitet og komfort, især hvis du foretrækker at sove på maven.

For ekstra komfort har vi tilføjet en topmadras med en blød og hudvenlig overflade. Denne topmadras beskytter madrassen og gør din søvnoplevelse endnu mere luksuriøs.

Vi ved, at hygiene er vigtig for dig, derfor kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men du kan være sikker på, at denne seng vil give dig mange års komfort og velvære.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er ikke kun et sted at sove, det er et statement om stil, komfort og velvære. Gør din søvn til en prioritet og opgrader din soveoplevelse med denne fantastiske seng. Bestil den i dag og oplev den ultimative komfort i dit eget hjem.

Scroll to Top