vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

2.874 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den perfekte blanding af stil og luksus, der sikrer en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334690728 Kategori:

Dyk ned i en verden af komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrun. Drøm sødt og vågn op til en frisk og veludhvilet følelse hver morgen.

Denne kontinentalseng er skabt til at tilbyde dig den optimale afslapning og en dyb og fordybende søvnoplevelse. Med sit slidstærke stof, der både er åndbart og holdbart, fremstår sengen med et enkelt og rent udseende, der passer perfekt ind i enhver stilfuld indretning.

Vi har tænkt på alle de detaljer, der er vigtige for dit velvære. Med den praktiske sengegavl kan du nemt justere højden og tilpasse den efter dine behov. Den giver enestående rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dit yndlingsprogram.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer langvarig holdbarhed. Disse fjedre er også kendt for deres evne til at absorbere støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser, når du bevæger dig i søvnen.

Med en mellemhård støtte er madrassen perfekt balanceret, hvilket giver øget stabilitet og den rette fasthed, samtidig med at komforten bevares. Det gør madrassen ideel til dig, der foretrækker at sove på maven, så du kan vågne op hver dag med en følelse af revitalisering.

Vores topmadras er udformet med din komfort i tankerne. Med sin hudvenlige overflade og bløde polstring omslutter den din krop i ren eksklusivitet. Det slidstærke stofbetræk sikrer, at topmadrassen holder i lang tid og bevarer sin blødhed.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du ikke vil have nogen grund til at returnere denne drømmeseng.

Bestil din vidaXL kontinentalseng med madras i dag og få en introduktion til en verden af ultimativ komfort og en dyb, forfriskende søvn. Pakken indeholder alt det, du har brug for, inklusive sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Så du kan komme i gang med at nyde din nye seng med det samme.

Scroll to Top