vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

3.880 kr.

Oplev luksus og komfort i hverdagen med vores elegante kontinentalseng i cremefarvet stof. Nyd en god nats søvn på den perfekte madrasstørrelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692110 Kategori:

Drømmer du om at få en god nattesøvn og vågne op fuld af energi og klar til en ny dag? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras den ultimative løsning for dig. Denne seng kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en måde, du aldrig har oplevet før.

Lad os starte med stoffet. Det er af høj kvalitet, slidstærkt og åndbart. Det ser også fantastisk ud med sit rene og enkle design. Så ikke nok med at du får en god søvn, du får også en stilfuld seng, der vil pynte ethvert soveværelse.

Denne kontinentalseng har også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden. Det betyder, at du kan få den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se dine yndlings-tv-serier. Sid i absolut komfort og nyd øjeblikkene af afslapning uden at bekymre dig om rygsmerter.

Madrasen er en drøm i sig selv. Med indbyggede pocketfjedre får du en madras af exceptionel kvalitet. Pocketfjedrene er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. De absorberer også støj og stød, når du vender og drejer dig. Dette vil give dig en helt igennem behagelig søvn hver nat.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet, men uden at gå på kompromis med komforten. Det er perfekt til dig, der sover på maven, da det giver den rette fasthed til din kropsposition.

Og som det ikke var nok, følger der også en hudvenlig topmadras med. Betrækket er lavet af blødt og behageligt stof, der er sikkert for din hud. Med topmadrassen får du den ekstra luksus og komfort, der fuldender din søvnoplevelse.

Du kan også være tryg ved dit køb, da vores kontinentalseng kommer med letforståelig brugermanual for nem montering. Og bortset fra madrassens hygiejniske årsager kan denne seng ikke returneres, når emballagen først er blevet åbnet.

Så hvis du ønsker den bedst mulige søvn og en seng med stil, komfort og funktionalitet, så er vores vidaXL kontinentalseng med madras den absolutte drømmebegivenhed. Giv dig selv den søvn, du fortjener, og bestil den i dag.

Scroll to Top