vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

4.433 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Perfekt til en dyb og afslappende søvn. Skabt med fokus på kvalitet og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692115 Kategori:

Drøm dig væk til en nat af ultimativ komfort med vores elegant designede kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er skabt til at give dig den absolutte afslapning og sikre dig en god søvn hele natten.

Vores kontinentalseng er indhyllet i et slidstærkt sort stof, som både har et rent og stilfuldt look. Stoffets åndbarhed sørger for, at du kan sove behageligt og uden gener.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se tv.

Madrasen på vores kontinentalseng er fremstillet med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle fjedre sikrer enestående holdbarhed og tilpasning til din kropsform. De er yderst effektive til at absorbere støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen.

Med en mellemhård støtte giver madrassen den perfekte stabilitet og den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Dette gør den ideel til dem, der sover på maven og ønsker en afbalanceret liggeposition.

Topmadrassen er lavet af et hudvenligt og slidstærkt stofbetræk, der giver en blød og behagelig følelse for din krop.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, og hver pakke indeholder en detaljeret brugermanual.

Sengen er lavet af kvalitetsmaterialer, herunder stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Madrassen og topmadrassen er også dækket af stof (100% polyester) og fyldt med pocketfjedre og skum.

Oplev den ultimative komfort og stil med denne kontinentalseng fra vidaXL. Skab din egen personlige oase af søvn og afslapning.

Scroll to Top