vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

4.586 kr.

Nyd en himmelsk søvnoplevelse med vores eksklusive og stilfulde kontinentalseng. Komfort, kvalitet og stil forenet i én seng – vælg den ultimative luksus til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692903 Kategori:

Drøm sødt og vælg den ultimative komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå. Lad dig forkæle af en overflod af afslappende og forfriskende søvn. Denne seng er skabt til at give dig den mest behagelige oplevelse, du kan forestille dig.

Med sit slidstærke stof får sengen et enkelt og rent udseende, samtidig med at den er åndbar og holdbar. Du kan stole på, at den vil bevare sin kvalitet i lang tid. Fleksibilitet er nøgleordet med en justerbar sengegavl, der tilpasser sig dine behov. Uanset om du vil sidde op i sengen og læse eller se tv, får du fantastisk rygstøtte hele vejen igennem.

Vores madras med pocketfjedre er en sand drøm. Den er kendt for sin fremragende kvalitet og tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer effektivt støj og stød, som kan forstyrre din søvn. Med en mellemhård støtte får du både stabilitet og komfort. Det er den ideelle løsning til dem, der sover på maven.

Topmadrassen, der beskytter madrassen, har et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud. Hygiejne er vigtigt for os, så husk, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med hver pakke følger en brugermanual, der gør monteringen hurtig og ubesværet.

Vores vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå er skabt til at forvandle din søvnoplevelse til en sand drøm. Lad denne seng blive din personlige oase af komfort og velvære. Bestil i dag og oplev en nattesøvn som aldrig før.

Scroll to Top