vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

4.500 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Den perfekte kombination af elegance og støtte – din drømmeseng venter på dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692904 Kategori:

Oplev en nattesøvn af højeste kvalitet med vores vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er skabt til at give dig maksimal afslapning og en dyb søvn, der vil lade dig vågne op opfrisket og energifyldt hver morgen.

Med sit enkle og stilrene design er vævet på sengestoffet både åndbart og slidstærkt. Du kan være sikker på, at denne seng vil være en smuk tilføjelse til ethvert soveværelse. Og det bedste af det hele er, at du kan tilpasse sengegavlen i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op og læser eller ser tv i sengen.

Inde i madrassen finder du de innovative pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet og overlegne holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i søvne. Dette sikrer en fredelig og uforstyrret søvn hele natten. Og med den mellemhårde støtte vil denne madras give dig den stabilitet, du har brug for, uden at gå på kompromis med komforten. Det er den ideelle madras til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores topmadras er beklædt med et blødt og hudvenligt betræk, der giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Denne topmadras fuldender din soveoplevelse og hjælper med at forlænge levetiden på din madras.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men vi er sikre på, at du ikke vil kunne lade være med at elske denne kontinentalseng.

Vores kontinentalseng med madras kommer med alt, hvad du har brug for til montering, og en brugermanual følger selvfølgelig med. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at opgradere din søvnkomfort. Bestil din vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof i dag og giv dig selv den perfekte ramme for en god nats søvn.

Scroll to Top