vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort

2.412 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i sort stof, perfekt til en god nats søvn. Skabt med fokus på kvalitet og design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692944 Kategori:

Drøm dig væk til en vidunderlig nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er ikke bare en seng – det er et vidunder af afslapning og komfort.

Det slidstærke stof giver ikke kun sengen et enkelt og stilrent udseende, det er også åndbart og holdbart. Du kan altså sove roligt og behageligt med visheden om, at din seng vil holde i lang tid fremover.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse din siddehøjde i sengen efter dine behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og giver den nødvendige støtte. Disse fjedre absorberer også støj og stød, når du bevæger dig i sengen, så du kan sove i ro og mag.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt afbalanceret, så du kan få en behagelig søvn uden at gå på kompromis med stabiliteten. Det gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med hudvenligt og slidstærkt stof, der giver en blød og behagelig overflade at sove på. Du vil elske den følelse af luksus og velvære, som denne topmadras tilføjer til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen har været åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Alt, du behøver for at dyrke søvnen i en elegant og komfortabel atmosfære.

Tag springet og invester i din søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Du fortjener det bedste, og denne seng er det ultimative valg. Læn dig tilbage, slap af og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top