vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

2.869 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse stofmadras og det stilfulde mørkebrune design får dig til at drømme sødt hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334687659 Kategori:

Lad dig forføre af komforten og kvaliteten ved denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Aldrig før har søvn været så behagelig og afslappende som med denne eksklusive seng.

Den stilfulde og slidstærke mørkebrune stofbetræk på sengen tilføjer et elegant touch til ethvert soveværelse. Det åndbare materiale sikrer, at du får en behagelig nattesøvn uden at føle dig overophedet.

Sengen er også udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der tilbyder den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se fjernsyn. Du vil elske den ekstra rygstøtte og komfort, som denne funktion tilføjer til din soveoplevelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med individuelle og holdbare pocketfjedre. Disse fjedre sikrer ikke kun en fremragende tilpasningsevne, men også en fantastisk støtte og støjdæmpning. Du vil føle dig vægtløs og forfrisket hver morgen.

Madrassen har en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der sover på maven. Du vil opleve øget stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med fastheden. Så du kan vågne op uden nogen form for ubehag.

Tilføjelsen af en hudvenlig topmadras til denne seng er bare prikken over i’et. Topmadrassen er lavet af blødt og behageligt stof, der sikrer en luksuriøs følelse. Du vil elske at synke ned i madrassen og nyde den ultimative komfort.

Bemærk, at af hygiejniske årsager, kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi ønsker at sikre, at du modtager en helt ny og ubrugt seng, så du kan nyde den fuldt ud.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en seng, men også et stykke luksus og afslapning i dit hjem. Så giv dig selv den søvn, du fortjener, og oplev ægte komfort med denne fantastiske seng. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top