vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.151 kr.

Oplev uovertruffen komfort og stilfuldt design med vores vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af komfort, holdbarhed og æstetik. Soveværelset du altid har drømt om.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334687758 Kategori:

Lad din drøm om komfortabel søvn gå i opfyldelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Denne seng er designet til at give dig den ultimative afslapning og en velbehagelig søvnoplevelse.

Det slidstærke stof på sengen giver den et elegant og rent udseende samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt. Du kan derfor være sikker på, at din seng vil holde i lang tid og give dig den komfort, du fortjener.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse den efter dine behov. Så uanset om du vil sidde op og læse eller se tv, kan du nyde en fremragende rygstøtte og maksimal komfort.

Sengen er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan sove fredeligt og uforstyrret hele natten lang. Madrassen giver også en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge komforten endnu mere har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et blødt og behageligt stofbetræk, der sikrer, at du vil få en behagelig og hygiejnisk oplevelse hver nat.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er ikke kun en drøm, den er også en realitet. Den leveres med en brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Giv dig selv den gave, du fortjener, og opgrader din søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Bestil i dag og lad dine drømme blive til virkelighed.

Scroll to Top