vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.101 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores elegante vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Perfekt til en god nats søvn og en træffende tilføjelse til ethvert soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688780 Kategori:

Drøm sødt og vågn frisk hver morgen med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng 160×200 cm i stof lysegrå. Denne seng er designet til at give dig den ultimative komfort og en dyb søvn, så du kan starte din dag opdateret og veludhvilet.

Vi har valgt et slidstærkt stof til denne seng, der både tilføjer et moderne og elegant touch til dit soveværelse. Stoffet er ikke blot åndbart, men det kan også modstå daglig brug og bevare sin naturlige skønhed i lang tid.

Sengen kommer også med en praktisk selvejende sengegavl, som kan tilpasses efter dine behov. Du kan justere højden for at opnå den perfekte rygstøtte, når du sidder op for at læse en bog eller se din yndlingsserie.

For den ultimative komfort har vi udstyret madrassen med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og fantastiske holdbarhed. De tilpasser sig perfekt til din kropskontur og reducerer støj og vibrationer, når du bevæger dig i sengen.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer både stabilitet og komfort. Den er ideel til mave-sovende, da den giver den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at sikre en ekstra lag af blødhed og beskyttelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Betrækket er lavet af blødt og slidstærkt stof, der gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Vi vil gerne minde dig om, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager. Men vi er sikre på, at du vil elske det fra det øjeblik, du lægger dig til at sove.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem og problemfri installation. Alt hvad du skal gøre er at følge den medfølgende brugermanual, og du vil snart kunne nyde en god nattesøvn i din nye luksuriøse seng.

Så gør dig selv den tjeneste at opgradere dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Dette er det perfekte valg for enhver, der sætter pris på komfort, stil og en god nats søvn. Du fortjener kun det bedste, og vores kontinentalseng vil give dig netop det.

Scroll to Top