vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

4.275 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Nyd den stilfulde mørkebrune stof og den perfekte pasform i 180×200 cm. Sæt kurs mod drømmeland.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688814 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en verden af komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrunt stof. Lad dig forkæle og nyd en dyb søvn i denne luksuriøse seng, der er designet til at tilbyde maksimal afslapning og komfort.

Denne seng er ikke kun en skønhed at se på, men den er også utrolig holdbar. Stoffet har et enkelt og rent look, der vil tilføje en stilfuld touch til dit soveværelse. Det er også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde denne seng i mange år fremover.

Et af de fantastiske træk ved denne seng er dens praktiske sengegavl. Den kan justeres i højden efter behov, så du kan tilpasse den til din ønskede siddeposition. Den giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser dine yndlingsserier.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer både holdbarhed og komfort. De absorberer effektivt støj og stød, så du kan vende og dreje dig uden at forstyrre din partner.

Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver en øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Du vil vågne op frisk og veludhvilet hver dag.

For at give dig den ultimative soveoplevelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Betrækket er lavet af blødt og behageligt stof, der føles godt mod din hud. Dette tilføjer en ekstra lag komfort og beskyttelse til madrassen.

På grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere denne seng, når du har oplevet den utrolige komfort og kvalitet.

Denne kontinentalseng leveres med en brugermanual for nem montering. Den er lavet af holdbart materiale, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, der sikrer stabilitet og lang levetid.

Bliv forvandlet til en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrunt stof. Giv dig selv den bedste nattesøvn, du fortjener, og vågn op hver dag frisk og veludhvilet. Bestil din drømmeseng i dag.

Scroll to Top