vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

4.680 kr.

Få din bedste søvn nogensinde med vores luksuriøse kontinentalseng i lysegrå stof. Med en super komfortabel madras i størrelsen 200×200 cm er du klar til en godnatoplevelse som ingen anden.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688819 Kategori:

Drømmer du om den perfekte nattesøvn? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof kan du få netop det. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en god søvnoplevelse, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver dag.

Stoffet på sengen er både åndbart og slidstærkt og har en enkel og ren look, der passer perfekt til enhver indretning. Sengegavlen kan justeres i højden efter behov og giver dig en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed og en optimal tilpasning til din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver en ideel stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den beskytter madrassen og forlænger dens levetid.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær tryg, for hvert produkt kommer med en brugermanual, der gør monteringen nem og enkel.

Sengen leveres i en smuk lysegrå farve og er lavet af holdbare materialer, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene er 203 x 203 x 78/88 cm (L x B x H).

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for – en sengeramme, sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras. Så gør dig klar til en drømmende søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof.

Scroll to Top