vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

2.775 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Luksus madras, stilfuldt stof og uovertruffen komfort. Skab dit drømmeværelse med vidaXL.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689641 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn, der vil forvandle din hverdag? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i mørkegrå stof det perfekte valg for dig. Denne seng tilbyder ikke kun maksimal komfort, men også en æstetisk appel, der vil give en fornemmelse af luksus til dit soveværelse.

Med et enkelt og rent look er denne kontinentalseng fremstillet af slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at den vil holde i lang tid og bevare sit elegante udseende. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse sengen til dine individuelle behov. Uanset om du læser en bog eller ser fjernsyn, vil denne justerbare sengegavl give optimal rygstøtte og ekstra komfort.

Madrasen er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en behagelig og tilpasselig støtte. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård fasthed, der giver den perfekte stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven eller ønsker en fastere overflade.

Og lad os ikke glemme topmadrassen. Denne hudvenlige madrasbeskytter er lavet af blødt og behageligt stof og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual for nem montering, så du kan nyde fordelene ved denne fantastiske seng på ingen tid. Sengen er lavet af materialer af høj kvalitet såsom massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Med sine mål på 193 x 93 x 78/88 cm (L x B x H) passer den perfekt til dit soveværelse.

Drøm dig væk i en verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Lad den forvandle dine nætter til en inspirerende og livgivende oplevelse, og vågn hver morgen veludhvilet og klar til en ny dag. Køb denne drøm af en seng i dag og lad den blive juvelen i dit soveværelse.

Scroll to Top