vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.924 kr.

Oplev den ultimative soveoplevelse. vidaXL kontinentalsengen er designet til komfort med en luksuriøs madras og stilfuldt stof i en elegant lysegrå farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689702 Kategori:

Giv din søvnoplevelse en luksuriøs opgradering med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Denne seng er designet til at give dig en ultimativ komfort og en dyb og rolig søvn.

Vores kontinentalseng er ikke bare smuk, den er også utrolig holdbar takket være det slidstærke stof. Det enkle og rene look passer perfekt ind i enhver soveværelsesindretning, samtidig med at det åndbare materiale sikrer, at du kan holde en optimal temperatur hele natten.

Denne seng kommer også med en praktisk justerbar sengegavl, som giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og slappe af i sengen. Du kan nemt tilpasse sengegavlen efter dine behov og nyde en dejlig læsestund eller se dit yndlings-tv-program i komfort.

Vores madras med pocketfjedre er kendt for deres ekstraordinære kvalitet. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer en optimal støtte og modstandsdygtighed. Du vil opleve en støjsvag søvnoplevelse, da fjedrene effektivt absorberer bevægelser, og du vil vågne op uden uønsket støj.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dig, der sover på maven. Den giver en stabil og fast liggeflade uden at gå på kompromis med komforten. Du kan nyde en god nattesøvn, der giver dig den energi og velvære, du har brug for i løbet af dagen.

For at fuldende dit soveparadis leveres vores kontinentalseng også med en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt og behageligt mod huden, og topmadrassen tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne seng fra første nat.

Tag din søvn til det næste niveau med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Bestil din nye drømmeseng i dag og oplev en komfortabel søvn, der vil forvandle din hverdag.

Scroll to Top