vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.158 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Utrolig komfort, elegant design og overkommelig pris – opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334690826 Kategori:

Drøm sødt og hvil dybt med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en god nats søvn. Med et enkelt og rent look passer den perfekt ind i enhver moderne indretning.

Sengen er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke kun er åndbart, men også meget holdbart. Du behøver aldrig at bekymre dig om, at det ødelægges af daglig brug.

En praktisk og justerbar sengegavl tilbyder den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier i sengen.

Den indbyggede madras har individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og lang holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig i sengen.

Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Du kan nyde en god søvn uden at gå på kompromis med dit velbefindende.

I tillæg tilbyder den hudvenlige topmadras ekstra komfort og beskyttelse. Den er blød og behagelig at ligge på, og dens slidstærke betræk sikrer, at den holder i lang tid.

Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, så sørg for at du er tilfreds, inden du fjerner emballagen.

Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem.

Så hvad venter du på? Gå ikke glip af chancen for at få en fantastisk søvnoplevelse hver nat med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Bestil den i dag og kom godt på vej til drømmeagtige nætter.

Scroll to Top