vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.155 kr.

Opgrader din nattesøvn med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den perfekte kombination af stilfuldt design og komfortable madrasser sikrer dig en god nats søvn. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334690827 Kategori:

Skab din ultimative soveoplevelse med vores vidunderlige VidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stofbeklædning. Denne luksuriøse seng garanterer dig en dyb og afslappende søvn som aldrig før.

Stoffets elegante og stilrene udseende tilføjer et touch af klasse til din soveværelsesindretning, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan trygt regne med, at denne seng vil få dig til at sove i dyb ro i mange år fremover.

Vores kontinentalseng har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden. Dette giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se din yndlingsserie. Aldrig har komfort og funktionalitet gået så hånd i hånd.

Madrassen er udstyret med kvalitetsfyldte individuelle pocketfjedre. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og giver dig en behagelig og støttende søvnoplevelse. De absorberer også eventuel støj og bevægelser, så du kan få en uforstyrret nattesøvn.

Hverken for hård eller for blød – vores madras sikrer en mellemhård støtte, der støtter din ryg optimalt, samtidig med at du kan nyde en behagelig liggeposition. Perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din soveoplevelse leveres kontinentalsengen med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er blød, komfortabel og skaber den ultimative sovende overflade.

Bemærk venligst, af hensyn til hygiejne, kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil blive så forelsket i denne seng, at du aldrig ville ønske at returnere den.

Vores VidaXL kontinentalseng med madras er lavet af robust materiale, herunder massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den har følgende mål: 203 x 163 x 78/88 cm (L x B x H).

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at samle denne fantastiske seng – sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Alt, hvad du skal gøre, er at følge den medfølgende brugermanual.

Skab den soveoplevelse, du fortjener med vores fantastiske VidaXL kontinentalseng. Dit drømmesoveværelse er kun et klik væk.

Scroll to Top