vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

2.528 kr.

Oplev en drømmende komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Perfekt til dig, der ønsker en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334690896 Kategori:

Oplev himmelsk komfort og en god nattesøvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng. Lad dig forkæle af den ultimative afslapning og luksus i din egen seng. Med dens elegante design og lysegrå stof får du ikke kun en behagelig seng, men også et stilfuldt indslag i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun et synligt mesterværk, men den er også utrolig funktionel. Det slidstærke stof giver sengen et moderne og rent udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Således kan du nyde komfort i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl kan justeres efter din personlige præference, hvilket giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Fuldend din oplevelse af komfort med vores madras, der er udstyret med indbyggede pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sørger for en behagelig og tilpasset støtte, uanset om du sover på ryggen, siden eller maven.

Madrassen giver en mellemhård støtte, der kombinerer stabilitet og komfort på pragtfuld vis. Det betyder, at du får den rette fasthed uden at gå på kompromis med den overordnede komfort. Den er derfor ideel til dig, der foretrækker at sove på maven, og vil sørge for, at du vågner frisk og veludhvilet op hver morgen.

Oplevelsen af luksus er fuldendt med vores hudvenlige topmadras. Den bløde og behagelige overflade er perfekt til en god nats søvn, og med dens slidstærke stofbetræk får du en madrasbeskytter, der fuldender både komfort og holdbarhed.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi forstår vigtigheden af nem montering, og derfor kommer hver pakke med en brugermanual, der gør monteringsprocessen hurtig og enkel.

Tag springet ind i en uovertruffen søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Bestil i dag og mærk hvad ægte komfort kan gøre for dig.

Scroll to Top