vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort

2.399 kr.

Oplev den ultimative luksus i din søvn med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde sorte stofmadras og ekstra støtte giver dig den bedste nats søvn. Bestil nu og få en drømmende søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334690898 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og en dyb og afslappende søvn med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Med sin stilfulde og rene æstetik vil denne seng fuldende enhver rumindretning og tilbyde dig den bedste soveoplevelse.

Vi har nøje udvalgt slidstærkt stof til sengen, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den perfekt efter dine behov. Uanset om du vil læse en bog eller se fjernsyn, vil den fleksible sengegavl give dig en fremragende rygstøtte.

Madrasen i denne kontinentalseng er designet med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Med en mellemhård støtte opnår du den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Denne madras er især egnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

Vores kontinentalseng inkluderer også en topmadras med et blødt og hudvenligt stofbetræk. Denne madrasbeskytter tilføjer ekstra komfort og giver dig en endnu mere behagelig søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med denne ekstraordinære kontinentalseng.

Med en sengeramme af solidt lærketræ og krydsfiner samt konstrueret træ er vores kontinentalseng bygget til at holde længe. Vi har også inkluderet en brugermanual, der sikrer, at du nemt kan samle sengen uden besvær.

Få mest ud af dine nætter med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Kombinationen af stil, komfort og holdbarhed gør denne seng til det perfekte valg for din soveværelsesindretning. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt ved at investere i denne fantastiske kontinentalseng i dag.

Scroll to Top