vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet

2.371 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse stofmadras og cremefarvede design skaber drømmende sovenætter. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334690924 Kategori:

Oplev en nattesøvn i verdensklasse med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng vil give dig en ultimativ komfort og en uovertruffen søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er ikke kun designet til at være smuk og stilfuld, den er også ekstremt holdbar. Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, giver den et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt over for slid.

Sengen er funktionel på alle måder. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så den passer til din individuelle komfortbehov. Denne sengegavl er ikke kun en elegant detalje, den giver også en fremragende støtte til ryggen, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Med den indbyggede madras med pocketfjedre vil du opleve en enestående tilpasning og komfort. Disse kvalitetsfjedre er kendt for deres holdbarhed og evnen til at absorbere støj og stød, når du vender og drejer dig i løbet af natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din ultimative soveoplevelse er der også inkluderet en topmadras. Denne topmadras har et hudvenligt betræk og er fyldt med blødt skum. Den tilfører en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras.

Vi ønsker at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med vores produkter. Derfor medfølger der en brugermanual, der klart og enkelt guider dig igennem monteringen af sengen.

Invester i din søvn og giv dig selv den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Din søvnkvalitet vil blive forvandlet, og du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Bestil nu, og oplev en ny dimension af luksus i din søvn.

Scroll to Top