vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

2.723 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegrå stof. Få en dyb og afslappende søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334690928 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en følelse af luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant mørkegrå farve. Når du vælger denne seng, er det ikke kun et møbel, du får – det er en oplevelse af komfort og afslapning.

Denne seng er designet med tanke på din komfort og søvnkvalitet. Det slidstærke stof giver ikke kun et stilfuldt udseende, men det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde det i lang tid fremover. Vi ved, at en god nattesøvn er vigtig, og det er derfor, vi har inkluderet en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Denne sengegavl giver ikke kun fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv, men den tilføjer også et strejf af elegance til dit soveværelse.

Men det er ikke kun sengens udseende, der imponerer – det er også dens indre. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten. Og du behøver ikke bekymre dig om fasthed, for denne mellemhårde madras giver både den nødvendige stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at give dig den ultimative søvnoplevelse inkluderer vi også en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt og behageligt, og fyldet af skum tilføjer ekstra komfort. Vi ønsker kun det bedste for dig, derfor er madrasens emballage uåbnet for hygiejniske årsager. Men fortvivl ikke. Vi inkluderer en brugermanual, der gør monteringen til en leg.

Opgrader dit soveværelse og din søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Sengen leveres med alt, hvad du har brug for – sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Vågn op til en ny dag fyldt med energi og vælg komforten ved vores kontinentalseng. Drømme bliver virkelighed med dette ekstraordinære møbel.

Scroll to Top