vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.925 kr.

Gør dit soveværelse til en oase af luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Den smarte 3-i-1 design, den behagelige madras og den elegante lysegrå farve gør den til det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334690989 Kategori:

Forestil dig at vågne op om morgenen og føle dig frisk og veludhvilet. Forestil dig at have en seng, der ikke kun er enkel og stilfuld, men også tilbyder enestående komfort og støtte. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras er dette ikke bare en drøm, det er en realitet.

Denne kontinentalseng er det ultimative valg, når det kommer til at opnå en god nattesøvn. Den er udstyret med slidstærkt stof, der ikke kun er åndbart, men også modstandsdygtigt over for daglig brug. Dette sikrer, at din seng både vil se godt ud og føles behagelig i mange år frem.

Men denne seng byder ikke kun på stil og holdbarhed. Den leverer også exceptionel støtte og komfort takket være den indbyggede madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, der effektivt absorberer støj og stød. Resultatet er en mellemfast støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, da den sikrer en perfekt balance mellem stabilitet og komfort.

Vores kontinentalseng leveres også med en praktisk sengegavl, der kan justeres efter behov. Denne sengegavl giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse den nøjagtigt efter din foretrukne højde og nyde endnu højere komfort og bekvemmelighed.

Sengen inkluderer også en hudvenlig topmadras, der tilføjer ekstra blødhed og komfort. Betrækket er slidstærkt og behageligt mod huden, og sikrer, at du kan sove trygt og roligt uden bekymringer.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi leverer også en brugermanual sammen med produktet, så montering bliver nemt og enkelt.

Oplev den bedste søvn nogensinde med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med madras. Stilfuld, holdbar og utrolig behagelig – denne seng vil give dig den søvn, du fortjener. Bestil din kontinentalseng i dag og start din rejse mod ultimativ komfort og velvære.

Scroll to Top