vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

4.377 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Denne 180×200 cm seng er designet med en elegant mørkegrå stofmadras. Oplev en god nats søvn i skøn harmoni og vågn op frisk og veludhvilet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688548 Kategori:

Forestil dig følgende:

Du ligger komfortabelt i en verdensklasse kontinentalseng, indhyllet i blød mørkegrå stof. Kroppen hviler på en madras, udviklet med de fineste pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og absorberer enhver lyd og bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret søvn.
Denne kontinentalseng er ikke kun en seng, den er en oase af afslapning og komfort. Med dens justerbare sengegavl, kan du skræddersy din rygstøtte, når du sidder i sengen og læser din yndlingsbog eller ser dine yndlingsserier. Og det bedste af det hele? Den mellemhårde madras giver ikke kun stabilitet, men også den rette fasthed til dem, der foretrækker at sove på maven.
Hvis du er bekymret for hygiejne, så frygt ej. Den medfølgende topmadras er lavet af hudvenligt materiale, der føles blødt og behageligt mod din hud.
Vi ved, at du vil elske denne seng så meget, at du ikke vil kunne vente med at sove i den. Derfor er hver eneste detalje på denne kontinentalseng skræddersyet til at opfylde dine behov.
Så gå videre, bliv forelsket i denne fantastiske kontinentalseng med en størrelse på 180×200 cm. Vi sørger for, at pakken indeholder alt, hvad du har brug for til en nem og problemfri montering.
Vær opmærksom på, at denne seng leveres med en brugermanual og kan ikke returneres efter, at emballagen er åbnet eller fjernet, af hygiejniske årsager.
Livet er for kort til dårlig søvn. Gå på opdagelse i søvnens verden med vores vidunderlige kontinentalseng.

Scroll to Top