vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkebrun

4.407 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng i mørkebrunt stof. Gå ikke på kompromis med din søvn – få en drømmende nats søvn hver aften.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688550 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrun stof. Denne seng vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig den bedste hvile, du nogensinde har oplevet.

Vi har nøje udvalgt et slidstærkt stof til sengen, der ikke kun tilføjer elegance til dit soveværelse, men også er åndbart og holdbart. Uanset temperaturen udenfor, vil sengen altid give dig en behagelig og komfortabel søvn.

Men det stopper ikke her. Denne kontinentalseng er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver dig den optimale rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer. Det er luksus, der også er praktisk.

Vores madras er ikke som nogen anden. Den er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer langvarighed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre formår at absorbere støjen og stødene fra kroppen og sikrer en rolig og forstyrrelsesfri søvn.

Med en mellemhård støtte giver denne madras den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Uanset om du sover på maven, ryggen eller siden, vil madrassen sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Topmadrassen er også noget helt særligt. Med et hudvenligt stofbetræk og blød, komfortabel fyldning, vil du føle dig omsluttet af ren luksus hver nat.

Og det er ikke alt – vi sørger også for, at du får en nem installation med vores brugermanual. Emballagen er forseglet, så du kan være sikker på, at din seng er helt ren og ny ved leveringen.

Komplet med en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, vil denne kontinentalseng forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Du fortjener kun det bedste, og vores kontinentalseng vil give dig præcis det. Giv dig selv den gave, du fortjener med vores vidunderlige kontinentalseng.

Scroll to Top