vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort

2.369 kr.

Søvn af højeste kvalitet og luksusoplevelse venter med vores vidaXL kontinentalseng. Opgrader dit soveværelse med stil og komfort. Bestil nu og forkæl dig selv.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688588 Kategori:

Oplev en ultimativ søvnoplevelse med vores fantastiske vidaxL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er skabt til at levere den maksimale afslapning og en dyb og forfriskende søvn hver eneste nat.

Denne imponerende seng er ikke kun et visuelt mesterværk, men den har også en holdbarhed og komfort, der vil overgå dine forventninger. Det slidstærke stof, der anvendes, er ikke kun elegant og stilfuldt, men det er også åndbart og langtidsholdbart.

Det unikke design inkluderer en justérbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine præferencer. Du kan nyde en behagelig siddeoplevelse, når du læser en god bog eller ser din foretrukne serie i sengen. Denne sengegavl giver også en optimal rygstøtte, som sikrer din komfort og velvære.

Med en madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre, er du garanteret en enestående kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret og fredelig søvn. Madrassen tilbyder en medium fasthed, som er ideel til dem, der sover på maven og ønsker en stabil og komfortabel støtte.

For at sikre den ultimative søvnoplevelse er denne seng også udstyret med en hudvenlig topmadras. Med sin bløde overflade og komfortable fyld af skum sørger topmadrassen for den ekstra luksus og beskyttelse din krop har brug for.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Dette er for at sikre, at hver kunde modtager et helt nyt og uberørt produkt.

Denne pakke indeholder 1 sengeramme, 1 sengegavl med kanter, 1 madras og 1 topmadras. Sammen udgør de en harmonisk enhed, der vil forvandle din søvn til et ægte paradis.

Investér i din søvnkvalitet allerede i dag med vores vidaxL kontinentalseng med madras i sort stof. Lad denne seng blive din personlige oase, hvor du kan genoplade og vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top