vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkebrun

2.458 kr.

Oplev en uovertruffen komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med sin stilfulde mørkebrune stof og lækre madras vil denne seng sikre dig en god nats søvn. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688612 Kategori:

Vil du gerne sove i luksus og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkebrun den perfekte løsning til dig.

Denne kontinentalseng er designet til at give dig en optimal og behagelig søvnoplevelse. Med sin stilfulde og enkle look vil den passe perfekt ind i ethvert soveværelse.

Sengens slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde din seng i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver dig en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se fjernsyn.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan bevæge dig frit uden at vække din partner.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den er både stabil og behagelig, så du kan sove trygt hele natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt og behageligt stof, der gør din søvnoplevelse endnu mere luksuriøs. Du vil elske den bløde og komfortable følelse, når du ligger i sengen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkebrun får du ikke kun en seng af høj kvalitet, men også en god nats søvn og ultimativ komfort.

Bestil vores kontinentalseng i dag og oplev den ultimative luksus og velvære, når du går i seng hver aften.

Scroll to Top