vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

2.802 kr.

Få en himmelsk søvn hver nat med vores luksuriøse kontinentalseng. Den cremefarvede stofmadras giver optimal komfort og støtte. Gør dit soveværelse til en oase med dette attraktive valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688645 Kategori:

Nu kan du tage din nattesøvn til nye højder med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Vores seng er designet til at give dig den ultimative komfort og en dyb og afslappende søvn.

Stoffet, der er brugt til sengen, er ikke kun stilfuldt og rent i udseendet, det er også åndbart og utroligt slidstærkt. Det betyder, at din seng ikke bare vil se godt ud, men den vil også vare i lang tid.

Vi har også inkluderet en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse den i højden. Så uanset om du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se fjernsyn, vil vores seng være der for at give dig den perfekte støtte til din ryg.

Madrasen på vores kontinentalseng har indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres utrolige kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre formår ikke kun at absorbere støj og stød, når du bevæger dig, men de giver også en unik tilpasningsevne, der sikrer, at din krop har den optimale støtte hele natten lang.

Med en medium fasthed er vores madras ideel til dem, der foretrækker en mere stabil overflade at sove på. Det betyder, at uanset om du sover på maven eller har brug for ekstra støtte til din ryg, vil vores madras give dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort.

Og det er ikke alt. Vores kontinentalseng kommer også med en blød og hudvenlig topmadras, der vil tilføje endnu mere luksus og komfort til din søvnoplevelse. Topmadrassen har et slidstærkt stofbetræk og et fyld af blødt skum, der vil gøre dine nætter endnu mere behagelige.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres også med en brugermanual, der gør monteringen super nem og ligetil.

Så hvorfor vente? Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras. Bestil din i dag og oplev den ultimative komfort og afslapning i dine drømme.

Scroll to Top