vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

2.592 kr.

Optimer din søvnkomfort med vores eksklusive kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, luksus og støtte, der forvandler din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688648 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn, hvor du kan vågne op frisk og veludhvilet? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i stof lysegrå den perfekte løsning for dig. Med sit enkle og stilfulde udseende vil denne seng ikke kun forbedre dit soveværelses æstetik, men også øge din komfort og afslapning.

Sengens slidstærke stof er ikke kun åndbart, men også holdbart, hvilket sikrer, at den vil være en trofast følgesvend i mange år fremover. Og det er ikke alt – vores kontinentalseng har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne ergonomiske funktion giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten. Madrassen giver også en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du kan med sikkerhed forvente en afbalanceret stabilitet og optimal komfort hver eneste nat.

Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig. Med dens slidstærke betræk og behagelige skumfyld vil du opleve den ultimative luksus, når du lægger dig til rette i sengen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er overbeviste om, at du ikke vil ønske at returnere denne fantastiske kontinentalseng.

Vores vidaXL kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og enkel. Vi ønsker, at du skal få mest muligt ud af din nye seng, så du kan nyde den bedste søvn nogensinde.

Info:
– Sengens farve: Lysegrå
– Materiale: Stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner, konstrueret træ
– Mål: 203 x 93 x 78/88 cm (L x B x H)

– Madrassens farve: Hvid og lysegrå
– Materiale: Stof (100% polyester), pocketfjedre, skum
– Mål: 90 x 200 x 20 cm (B x L x H)

– Topmadrassens farve: Hvid
– Materiale: Stof (100% polyester), skum
– Mål: 90 x 200 x 5 cm (B x L x H)

Pakken inkluderer:
– 1 x Sengeramme
– 1 x Sengegavl med kanter
– 1 x Madras
– 1 x Topmadras

Giv dig selv den ultimative søvnkomfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i stof lysegrå. Din krop vil takke dig for det.

Scroll to Top