vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå

2.638 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den bløde madras og moderne mørkegrå stof vil forvandle din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688649 Kategori:

Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i stof mørkegrå, der er skabt til ultimativ afslapning og en dyb og god nattesøvn.

Med sin enkle og elegante stil passer denne seng perfekt ind i ethvert moderne soveværelse. Det slidstærke stof giver ikke kun et rent og sofistikeret udseende, men er også åndbart og holdbart, så du kan nyde denne seng i mange år fremover.

Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, men giver også suveræn støtte til din ryg, når du sidder op i sengen. Det betyder, at du kan slappe af og læse eller se tv uden at bekymre dig om ubehag.

Med en madras med pocketfjedre er du garanteret en seng af højeste kvalitet. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Denne mellemhårde madras giver dig stabilitet og komfort hele natten og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og med dens slidstærke betræk får du en ekstra lag af komfort og beskyttelse for din madras.

Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng er lavet af holdbare materialer som massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, der sikrer stabilitet og lang levetid.

Vores pakke inkluderer en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, og hver seng kommer med en brugermanual for nem montering.

Glæd dig til at opleve en luksuriøs søvnoplevelse hver nat med vores vidaXL kontinentalseng med madras i stof mørkegrå. Du fortjener kun det bedste.

Scroll to Top