vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof cremefarvet

2.785 kr.

Kun 160 tegn kan ikke give dig nok plads til at give en fuldstændig og effektiv beskrivelse af produktet, men jeg vil forsøge at give dig en smagsprøve:

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof. Hver nat vil føles som en drøm. 90×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688653 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof cremefarvet. Denne seng er skabt til at give dig en fantastisk nattesøvn hver nat.

Med sit stilfulde og enkle design er denne seng ikke kun et smukt møbelstykke, men også en kilde til afslapning og velvære. Det slidstærke stof i cremefarve udstråler elegance og giver en behagelig fornemmelse, mens det åndbare materiale sikrer, at du altid sover køligt og med optimal komfort.

Sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du gerne vil sidde op i sengen og læse en bog eller se tv. Den er både funktionel og stilfuld.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort om natten, især for dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge din komfort yderligere leveres denne seng med en blød og hudvenlig topmadras. Topmadrassen er perfekt til at tilføje ekstra polstring og beskyttelse til madrassen, samtidig med at den er hygiejnisk og nem at rengøre.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Alt i alt er vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof cremefarvet den ultimative søvnoplevelse. Bestil i dag og nyd en god nattesøvn i luksus og stil. Pakken indeholder alt hvad du behøver for at opnå den optimale søvnoplevelse.

Scroll to Top