vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.881 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med en luksuriøs stofmadras og elegant design får du den perfekte nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688679 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en dyb og afslappende søvn med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Denne enestående seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Med sit elegante og enkle design passer denne kontinentalseng perfekt ind i ethvert soveværelse. Den er fremstillet af slidstærkt stof i en smuk lysegrå farve, som tilføjer stil og elegance til dit rum. Stoffet er både åndbart og holdbart, hvilket sikrer en behagelig oplevelse i lang tid.

Det bedste ved denne kontinentalseng er dog dens unikke egenskaber. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se tv, vil denne sengegavl give dig den ideelle rygstøtte, så du kan nyde din tid i sengen til fulde.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer en optimal og tilpasset støtte til din krop, uanset om du vender dig meget om natten eller foretrækker en mere fast stilling. Madrassen er mellemfast, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Vi har også inkluderet en blød og hudvenlig topmadras til ekstra komfort og beskyttelse af din madras. Topmadrassen er lavet af skum og er beklædt i et lækker stofbetræk. Den er nem at vedligeholde og skaber den perfekte overflade til en afslappende nattesøvn.

Vores kontinentalseng leveres med nem og overskuelig montering, samt en detaljeret brugermanual. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Så tag springet og forkæl dig selv med den ultimative søvnoplevelse. Vores vidaXL kontinentalseng med madras er den perfekte følgesvend til en godnatrutine, der tager din søvn til nye højder. Gør din søvn til det bedste du nogensinde har oplevet.

Scroll to Top