vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

2.830 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel søvn med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde sorte stofmadras i høj kvalitet sikrer en drømmende søvnoplevelse. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688681 Kategori:

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne luksuriøse seng giver dig ikke kun maksimal komfort, men også en sofistikeret indretning til dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stof i sort, der både er åndbart og elegant. Dette stof giver sengen et enkelt og rent look, samtidig med at det er holdbart og modstandsdygtigt. Du kan være sikker på, at denne seng vil følge dig i mange år fremover.

Sengen har også en praktisk justerbar sengegavl, der giver fantastisk rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv. Du kan nemt tilpasse sengegavlen i den ønskede højde for at opnå den mest komfortable stilling.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer optimal støtte og komfort. De reducerer også støj og bevægelse, når du vender dig om natten.

Med en mellemhård støtte giver madrassen stabil og korrekt støtte til din krop. Den er særligt ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Dine søvndrømme vil blive endnu mere behagelige, når du hviler på denne komfortable madras.

For at fuldende din ultimative soveoplevelse leveres vores kontinentalseng med en hudvenlig topmadras. Denne topmadras byder på blød og behagelig støtte til din krop. Den er fremstillet af slidstærkt materiale og er let at rengøre.

Vær opmærksom på at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis forseglingen er åbnet eller fjernet. Vi sender dig selvfølgelig en brugermanual for at sikre nem og problemfri montering.

Sættet består af en sengeramme i sort, fremstillet af stof, massivt lærketræ og krydsfiner. Madrassen og topmadrassen er begge i en elegant hvid og sort farve og fremstillet af høj kvalitet. Detaljerede målinger og specifikationer findes i produktbeskrivelsen.

Så lad os forvandle dit soveværelse til en oase af ro og luksus. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof i dag og oplev en himmelsk søvn hver nat. Vågn op forfrisket og klar til en ny dag med denne fantastiske og inspirerende seng.

Scroll to Top