vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

2.830 kr.

Få en uovertruffen komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med en lækker madras og elegant mørkebrun stof gør det til det perfekte tilskud til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688682 Kategori:

Drømmer du om den ultimative soveoplevelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk mørkebrun farve lige noget for dig. Med denne seng får du ikke kun maksimal komfort og afslapning, men også en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

Stoffet på sengen er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer en lang levetid samtidig med et enkelt og rent udseende. Med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse rygstøtten, når du vil sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og tilbyder enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Med pocketfjedrene reduceres støj og støddæmpning, hvilket giver en rolig nattesøvn, selv når du vender og drejer dig. Madrassen har en mellemhård støtte, som både sikrer stabilitet og komfort – ideel til dem, der sover på maven.

Topmadrassen er udformet med et hudvenligt stofbetræk, der tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri. Sengen er fremstillet af robuste materialer såsom massivt lærketræ, krydsfinér og konstrueret træ for at sikre langvarig holdbarhed.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er en investering i din velvære og en garanti for en god nattesøvn. Gør din søvn til en prioritet med denne luksuriøse seng, der kommer med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Bestil nu, og forbered dig på en helt ny niveau af komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top