vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof cremefarvet

3.027 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof på 100×200 cm. Skabt til din bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688684 Kategori:

Drømmer du om en himmelsk søvn? Så har vi løsningen til dig. Vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof er skabt til at bringe ultimativ afslapning og fantastisk søvn ind i dit liv.

Stoffet, der omgiver denne seng, er ikke kun en fryd for øjet med sit enkle og rene look, det er også åndbart og ekstremt slidstærkt. Du kan være sikker på, at denne seng vil være din trofaste følgesvend i mange år fremover.

Vi har ikke glemt din komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Derfor har vi inkluderet en justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Denne sengegavl tilbyder ikke kun ekstraordinær rygstøtte, den er også ekstremt praktisk.

Lad os tale om madrassen. Vi har udstyret den med indbyggede individuelle pocketfjedre af allerhøjeste kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun holdbarheden og fleksibiliteten, de absorberer også støj og stød effektivt, når du bevæger dig rundt i sengen. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, hvilket er ideelt for dem, der sover på maven. Stabilitet og komfort går hånd i hånd med denne madras.

Men det stopper ikke her. Vi inkluderer også en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Du kan være sikker på, at selv de mindste detaljer er blevet taget højde for.

Ved køb af denne kontinentalseng skal du være opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Din nyeste investering kommer med en brugermanual, der gør monteringen til en leg.

Så tøv ikke med at gøre denne kontinentalseng til dit nye soveparadis. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Bestil din drømmeseng i dag.

Scroll to Top