vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

3.781 kr.

Oplev drømmeland på en hel ny måde med vores elegante og komfortable kontinentalseng. Skabt til den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688718 Kategori:

Skab en verden af ultimativ komfort og æstetik med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Denne seng hjælper dig med at opleve den bedste nattesøvn nogensinde, hvor du kan slappe af og forynge din krop.

Vores kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stof i en elegant lysegrå farve, der giver et enkelt og rent look i ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun åndbart, men det er også yderst holdbart og vil være med dig i lang tid.

Sengens sengegavl er designet med fokus på komfort og funktionalitet. Den kan nemt justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Uanset om du vil sidde op i sengen for at læse en god bog eller se en spændende film, vil sengegavlen give dig en fremragende rygstøtte og den rette komfort.

En af de mest afgørende faktorer for en god nats søvn er madrassen, og vores kontinentalseng skuffer bestemt ikke på dette område. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropskontur perfekt. Med disse fjedre vil du opleve minimal støj og stød, når du vender og drejer dig om natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven og har brug for øget stabilitet. Den perfekte fasthed og komfort gør det nemt at falde i søvn og opnå en dyb og afslappende søvn.

For at fuldende denne fuldstændige komfortoplevelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Betrækket af topmadrassen er lavet af et blødt og behageligt stof, der føles fantastisk mod din hud. Denne ekstra lag tilføjer yderligere komfort og støtte til din søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet, af hygiejniske årsager. Vi inkluderer en brugermanual for at sikre, at du nemt kan samle og nyde den enestående komfort, som denne kontinentalseng tilbyder.

Vores kontinentalseng leveres komplet med en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Den er lavet af slidstærkt stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ i højeste kvalitet.

Oplev en verden af ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Gør god søvn til en prioritet i dit liv og invester i denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top