vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

3.646 kr.

Nyd himmelsk komfort og stil med vores elegante kontinentalseng i lysegråt stof. Perfekt til en god nats søvn og en stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688749 Kategori:

Drøm dig væk til en vidunderlig søvn med vores vidaXL kontinentalseng 140×200 cm i en elegant lysegrå farve. Denne seng er designet med maksimal komfort og afslapning for øje, så du kan vågne op veludhvilet og klar til en fantastisk dag.

Sengens slidstærke stof har ikke kun et rent og enkelt look, det er også åndbart og modstandsdygtigt over for slid. Det betyder, at du kan nyde komforten og holdbarheden i lang tid fremover.

Vi har også sørget for, at sengen er både praktisk og fleksibel. Justér sengegavlen i forskellige højder, afhængigt af dine behov. Denne funktion giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og tv-shows.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre er kendt for deres ekstraordinære kvalitet, der garanterer langvarig holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. De fjerner effektivt støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Denne funktion gør madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende den ultimative soveoplevelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et blødt og behageligt stofbetræk og tilføjer en ekstra lag af komfort og luksus til din seng.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi inkluderer en brugermanual, der gør det nemt for dig at samle sengen, så du hurtigt kan komme til at nyde den.

Så hvorfor vente længere? Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng 140×200 cm i lysegråt stof. Din drøm om en fantastisk søvn bliver nu til virkelighed – bestil din seng i dag og gå en ny dag imøde med energi og velvære.

Scroll to Top