vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkegrå

3.810 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegråt stof. Det perfekte valg for en god nats søvn og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334688750 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn? Så er denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med dens imponerende design og komfortable egenskaber er denne seng skabt til at give dig den ultimative afslapning og en dyb og forfriskende søvn.

Sengen er betrukket med et slidstærkt stof i en smuk mørkegrå farve, der ikke kun udstråler enkelthed, men også er åndbart og holdbart. Detaljen, der springer i øjnene, er den smarte sengegavl, som kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Denne moderne funktion giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Madrassen i sengen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre har en fantastisk evne til at tilpasse sig din krop og absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i søvne. Med en mellemhård støtte sikrer madrassen stabilitet og den rette fasthed, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven.

Men det stopper ikke her. Sengen leveres også med en hudvenlig topmadras, der er designet til maksimal komfort. Betrækket på topmadrassen er fremstillet af et blødt og slidstærkt stof, der føles behageligt mod din krop. Denne madrasbeskytter hjælper med at forlænge levetiden på din madras og holder den ren og frisk i lang tid.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med en sengramme udført i massivt lærketræ og konstrueret træ er denne kontinentalseng både robust og stabil. Denne 140×200 cm seng er perfekt til at passe ind i ethvert soveværelse og vil helt sikkert tilføre en sofistikeret touch til din indretning.

Så skynd dig at bestille denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL og oplev den ultimative komfort og søvnkvalitet, som du fortjener. Din krop og sind vil takke dig for det.

Scroll to Top