vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.481 kr.

Oplev drømmende komfort og stil med vidaXL’s kontinentalseng i mørkegrå stof. Perfekt til en god nats søvn og moderne indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334687564 Kategori:

Oplev en nattesøvn i særklasse med vores vidunderlige kontinentalseng. Denne seng vil sikre dig maksimal afslapning og en dyb søvn, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen er designet med et enkelt og rent look og er fremstillet i et slidstærkt stof, der ikke kun er åndbart, men også modstandsdygtigt over for daglig slitage. Med denne seng kan du derfor nyde godt af både elegance og langvarig kvalitet.

For ekstra bekvemmelighed lover den justerbare sengegavl enestående støtte til din ryg, når du sidder op i sengen til at læse en bog eller se en god film. Gavlen kan nemt justeres i højden, så du finder den perfekte position for dig.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en tilpasningsevne ud over det sædvanlige. Disse fjedre absorberer effektivt stød og bevægelser, når du vender og drejer dig i løbet af natten, så du forbliver uforstyrret og i en dyb søvn.

Med en mellemhård støtte giver madrassen også en ideel stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Den er perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven og ønsker optimal støtte til hele kroppen.

Topmadrassen er ekstra blød og hudvenlig takket være dens slidstærke stofbetræk. Denne madrasbeskytter vil give en ekstra følelse af luksus og komfort, så du vil føle dig som en konge eller dronning i din egen seng.

Bemærk venligst, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen først er blevet åbnet. Vi sørger selvfølgelig altid for, at hvert produkt leveres med en brugervenlig vejledning til hurtig og nem montering.

Pakkens indhold omfatter en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Alt, hvad du behøver for at skabe den ultimative soveoplevelse derhjemme.

Tag springet og invester i din søvnkvalitet med vores fantastiske kontinentalseng i dag. Du vil ikke fortryde det, når du hver morgen vågner strålende og parat til en ny dag.

Scroll to Top