vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

2.711 kr.

Oplev en luksuriøs og komfortabel søvn med vores vidunderlige kontinentalseng i lysegrå stof. Opdag den perfekte balance mellem stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334687594 Kategori:

Leder du efter den perfekte seng til en god nats søvn og optimal afslapning? Så er denne vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof lige noget for dig.

Vi har designet denne seng med henblik på din komfort og velvære. Det slidstærke stof i en elegant lysegrå farve giver ikke kun sengen et rent og moderne look, men det er også åndbart og yderst holdbart, så det vil vare i lang tid.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Den giver ikke kun et flot æstetisk look, men tilbyder også en fremragende rygstøtte, når du skal sidde op og læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen i sengen er lavet med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle fjedre sikrer ikke bare holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne. De absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Denne madras er designet til at give mellemhård støtte, hvilket øger stabiliteten og samtidig giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Det betyder, at den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at give ekstra komfort og beskyttelse er vores seng også udstyret med en blød og hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et slidstærkt stofbetræk og tilføjer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Sengen er let at samle, og hver pakke leveres med en brugermanual for nem montering.

Giv dig selv den søvn, du fortjener med denne vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Bestil den i dag og invester i din søvn og velvære.

Scroll to Top