vidaXL tyngdetæppe 220×230 cm 11 kg stof lys cremefarve

554 kr.

Oplev den ultimative afslapning med vores luksuriøse tyngdetæppe. Det 220×230 cm store og 11 kg tunge tæppe i lys cremefarve er perfekt til en dyb og beroligende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401338182298 Kategori:

Dyk ned i en dyb og afslappende søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL tyngdetæppe i en lys cremefarve. Lad ikke søvnløshed eller uro stå i vejen for dit velvære. Dette tyngdetæppe er nøglen til en rolig og behagelig søvn.

Vores tyngdetæppe er ikke kun enkel og elegant i sit design, men det er også utroligt slidstærkt og åndbart. Dets unikke konstruktion sikrer, at du forbliver behageligt tempereret hele natten lang. Den ene side af tæppet er lavet af kort broderigarn, mens den anden side er lavet af børstet stof – begge er lige bløde og dejlige.

Tæppet er fyldt med en kombination af polyesterfibre og lugtfri glasperler, der er allergivenlige. Denne blanding af materialer skaber en behagelig tyngde, der føles som en varm omfavnelse og hjælper med at finde den indre ro. Quiltede lommer i tæppet fordeler vægten jævnt over hele din krop og sikrer ultimativ komfort.

For din bekvemmelighed er dette tyngdetæppe udstyret med indvendige løkker, der gør det nemt at fastgøre til ethvert dynebetræk i den samme størrelse. På den måde kan du tilpasse både design og fornemmelse efter dine præferencer.

Dyk ned i drømmeland med vores vidaXL tyngdetæppe og oplev en dyb og givende søvn hver eneste nat. Vores tyngdetæppe er ikke bare et tæppe – det er din nøgle til en helbredende og afslappende søvnoplevelse. Tag skridtet mod en bedre søvn i dag og oplev forskellen med vidaXL tyngdetæppe.

Scroll to Top