vidaXL tyngdetæppe 220×240 cm 11 kg stof lys cremefarve

554 kr.

Oplev dyb afslapning og fredfulde nætter med vores luksuriøse vidaXL tyngdetæppe. Med sine 11 kg og bløde stof i en lys cremefarve, er den en perfekt kombination af komfort og stil. Opnå den ultimative velvære i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401338182322 Kategori:

Opgrader dit søvn med vores eksklusive vidaXL tyngdetæppe i en lys cremefarve. Dette tæppe er designet til at forbedre din søvnoplevelse og bringe en følelse af ro og komfort ind i dit liv.

Vores tyngdetæppe er lavet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og sikkert for allergikere. Den ene side af tæppet er lavet af kort broderigarn, mens den anden side er lavet af blødt børstet stof. Dette giver dig mulighed for at vælge den tekstur, der passer bedst til dit behov.

Vi har fokuseret på at skabe en tæppeoplevelse, der giver dig den perfekte vægtfordeling. Vægttæppet er designet til at simulere 10% af din kropsvægt og hjælper med at skabe en følelse af tryghed og dyb søvn. De kompakte, quiltede lommer fordeler vægten jævnt over hele din krop, så du kan føle dig fuldstændig omfavnet af komfort.

Dette tyngdetæppe er også praktisk og nemt at bruge. Det er udstyret med indvendige løkker, der gør det let at fastgøre det til ethvert dynebetræk med samme størrelse. Du kan tilpasse dit søvnrutine efter dit ønske og præferencer.

Mål og vægt: Vores tyngdetæppe er 220 x 240 cm stort og vejer 11 kg. Denne størrelse giver dig masser af plads til at bevæge dig frit og finde den mest behagelige position.

Opgrader din søvnoplevelse i dag med vores vidaXL tyngdetæppe i en lys cremefarve. Lad den beroligende vægt omfavne dig og bringe en ny dimension af komfort ind i dit liv. Tag skridtet og oplev den ultimative ro og afslapning hver nat.

Scroll to Top