vidaXL tyngdetæppe 140×200 cm 6 kg stof blå

379 kr.

Få en dyb og beroligende søvn med vores vidaXL tyngdetæppe i blåt stof. Den perfekte balance mellem komfort og tryghed. Prøv det i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401338182224 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn? Vores vidaXL tyngdetæppe er den ultimative løsning for dig. Med en både blød og behagelig vægt tilbyder dette tæppe det perfekte tryk, der hjælper din krop og sind med at finde indre ro.

Vores tyngdetæppe er ikke kun funktionelt, det er også stilfuldt. Det har et enkelt og rent look med slidstærkt stof, der er åndbart og holdbart. En side af tæppet er lavet af kort broderigarn, mens den anden side er lavet af blødt børstet stof.

For at sikre maksimal komfort og allergivenlighed er tæppet fyldt med en kombination af polyesterfibre og lugtfrie glasperler. Disse materialer er nøje udvalgt for at tilbyde en jævn vægtfordeling, der simulerer 10% af din kropsvægt. Quiltede lommer holder vægten jævnt fordelt over hele din krop.

Det er ikke alt – vores tyngdetæppe er også praktisk. Det er udstyret med indvendige løkker, der kan fastgøres til ethvert dynebetræk i samme størrelse. Det giver dig friheden til at tilpasse dit sovearrangement efter dine præferencer.

Vær ikke i tvivl om, at vores blå vidaXL tyngdetæppe i størrelsen 140×200 cm, vejer 6 kg, er den perfekte løsning til en beroligende søvn. Gør dig klar til at opleve en verden af ro, velvære og søvn som aldrig før. Bestil dit tyngdetæppe i dag og lad drømmene komme til live.

Scroll to Top