vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl lysegrå

3.158 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores fløjlsbløde kontinentalseng fra vidaXL med imponerende LED-lys. Oplev luksus i soveværelset i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805042 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå fløjl på 100×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stilfuldt design og overlegen komfort i dit soveværelse. Det bløde fløjlstof, som sengen er betrukket med, indbyder til ren luksus og komfort og giver en behagelig følelse både til øjet og til berøringen.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du får den optimale støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se TV. Det farverige LED-lys under sengen tilføjer en ekstra dimension af hygge og stemning til dit soveværelse og er ideelt til at skabe en intim atmosfære.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og støttende nattesøvn med høj kvalitet og lang holdbarhed. Pocketfjedrene tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Topmadrassen, der dækker sengen, er beklædt med en hudvenlig overflade, der føles blød og behagelig mod din hud. Det sikrer en ekstra lag af komfort og giver dig den perfekte overflade at hvile på, når du lægger dig til hvile.

Ligesom ved ethvert produkt fra vidaXL leveres sengen med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Bemærk venligst, at for hygiejniske formål kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Så tag en velfortjent pause og invester i din søvn med denne fantastiske kontinentalseng, der vil transformere dit soveværelse og sikre dig en god nats søvn i stil.

Scroll to Top