vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl lysegrå

3.160 kr.

Oplev ultimativ luksus i din søvn med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå med indbygget LED-lys. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806956 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl lysegrå
Pris: 3464,00 DKK

Skab den ultimative luksusoplevelse i dit soveværelse med vores moderniserede kontinentalseng fra vidaXL. Denne imponerende seng vil forvandle dit hverdagsrum til et elegant tilflugtssted, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier.

Den bløde fløjloverbetræk i en smuk lysegrå farve giver sengen et luksuriøst udseende og en behagelig fornemmelse. Fløjl er kendt for sit bløde og komfortable tekstur, hvilket gør det til det perfekte valg for en seng, du vil elske at lægge dig i.

Med den justerbare sengegavl kan du tilpasse din siddestilling for optimal komfort. Uanset om du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie, vil sengegavlen støtte din ryg på den perfekte måde.

Det farverige LED-lys i sengens ramme skaber en magisk stemning og tilføjer en moderne touch til rummet. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger, så du kan tilpasse stemningen efter dit humør.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer bevægelser, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer en uforstyrret søvn.

Topmadrassen har en blød og hudvenlig overflade, der giver ekstra komfort og beskyttelse. Med den praktiske USB-port i sengen kan du nemt oplade dine enheder uden besvær.

Denne kontinentalseng med LED-lys er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet. Skab dit eget personlige oase med denne eksklusive seng fra vidaXL.

Oplev luksusen ved en god nattesøvn med vores kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top