vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

2.992 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Oplev komfort og stil på en ny måde. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693894 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm i fløjlsblød lysegrå farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Denne seng er skabt til at sikre, at du får den bedst mulige nattesøvn, hver eneste nat.

Det bløde fløjlstof, der er brugt til denne seng, er ikke blot behageligt at røre ved, men det tilføjer også et strejf af elegance og raffinement til rummet. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte rygstøtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer maksimal støtte og komfort. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og det sikrer en stabil og behagelig søvnoplevelse.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din soveoplevelse. Denne kontinentalseng er designet med øje for detaljer og kvalitet, og den er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig glæde og brug.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en seng, men en hel soveoplevelse, der er skræddersyet til dine behov. Lad dig forkæle med denne elegante og funktionelle seng, som er den perfekte kombination af stil, komfort og holdbarhed. Så gør din søvn til en prioritet og invester i denne fantastiske kontinentalseng i dag.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en komplet pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, er denne kontinentalseng klar til at give dig den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top