vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.017 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl. Luksuriøs komfort i lysegrå nuancer. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727986 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras er en drømmeagtig oase af komfort og stil, der vil forvandle din natlige rutine til en luksuriøs oplevelse. Denne seng er skabt med fokus på både design og funktionalitet, og den er det perfekte valg for dig, der sætter pris på en god nats søvn.

Sengens bløde fløjlstekstur indfanger øjeblikkeligt din opmærksomhed og inviterer dig til at slappe af i et hav af komfort. Fløjl er kendt for sit tætte og jævne væv, der skaber en blød og behagelig overflade, som du vil elske at røre ved dag efter dag.

Sengegavlens justerbare design giver dig mulighed for at tilpasse din siddende position, så du kan nyde optimal støtte, når du læser en god bog eller ser din yndlingsfilm i sengen. Denne funktionelle detalje kombineret med sengens æstetiske appel gør den til et perfekt samlingspunkt i dit soveværelse.

Den medfølgende madras med pocketfjedre leverer enestående støtte og komfort, der former sig efter din krop og sikrer en behagelig søvnoplevelse hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fastere soveflade uden at gå på kompromis med komforten.

Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra lag af blødhed og beskyttelse, så du kan nyde en ren og frisk soveoplevelse hver nat. Det slidstærke stofbetræk og det fyldige skum sikrer både holdbarhed og komfort i høj kvalitet.

Livet er for kort til dårlige søvnoplevelser. Giv dig selv den gave det er med en vidaXL kontinentalseng med madras og oplev en verden af luksus og velvære hver eneste nat. Lad din søvn blive forvandlet til et sandt eventyr af komfort og stil med denne eksklusive seng, der er skabt til at bringe dit soveværelse til det næste niveau af elegance.

Scroll to Top