vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.019 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl lysegrå. En perfekt kombination af komfort og stil til din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729141 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

Pris: 3388.00

Ny: Drøm sødt og vågn frisk hver eneste dag med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Denne elegante seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse, hvor komfort og stil går hånd i hånd.

Forestil dig at synke ned i det bløde fløjlstof, der føles som en varm omfavnelse efter en lang dag. Vores kontinentalseng er ikke kun designet til at være behagelig, men også til at være en smuk tilføjelse til ethvert soveværelse med sit lysegrå fløjlstof og elegante design.

Sengens sengegavl tilbyder ikke kun en stilfuld detalje, men også praktisk støtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen. Med muligheden for at justere højden på sengegavlen kan du tilpasse din seng til dine behov og præferencer.

Den medfølgende madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og ergonomisk korrekt søvn. Pocketfjedrene giver støtte til din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte på madrassen er ideel til dem, der ønsker både stabilitet og komfort.

Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag komfort og beskyttelse til din seng. Den bløde og slidstærke topmadras giver dig en ekstra behagelig overflade at ligge på og forlænger levetiden på din madras.

Med vores vidaXL kontinentalseng kan du forvente en god nattesøvn og vågne op føle dig veludhvilet og klar til dagen. Skab dit eget oase af ro og komfort med denne eksklusive kontinentalseng, der er skabt til at opfylde dine behov for en god søvn.

Scroll to Top