vidaXL tyngdetæppe 138×200 cm 6 kg stof lys cremefarve

457 kr.

Få en dybere og mere afslappende søvn med vidaXL tyngdetæppe i en flot lys cremefarve – 138×200 cm, 6 kg. Tilføj ekstra komfort til din hverdag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670400045118141 Kategori:

Dyk ned i en dyb søvn med vidaXL tyngdetæppet i lys cremefarve. Et tyngdetæppe er ikke bare et tæppe – det er en investering i din søvn og generelle trivsel. Dette tyngdetæppe er designet til at give dig den ultimative følelse af tryghed og komfort, så du kan slappe af og falde i søvn med lethed.

Det bløde bomuldsstof i en lys cremefarve er ikke kun behageligt at røre ved, det giver også en beroligende fornemmelse, når det ligger let over din krop. Med en kombination af polyesterfibre og allergivenlige, ugiftige glasperler som fyld kan du være sikker på, at dette tyngdetæppe er skånsom mod din hud og sundhed.

Tyngdetæppets vægt er designet til at simulere ca. 10 % af din egen kropsvægt, hvilket giver en beroligende og trykfyldt følelse, der kan reducere angst og stress. De kompakte, quiltede lommer sikrer, at vægten fordeles jævnt over hele kroppen, så du kan nyde den fulde effekt af tyngdetæppet uden ubehag.

Det praktiske design med indvendige løkker gør det let at fastgøre tyngdetæppet til ethvert dynebetræk i samme størrelse, så det forbliver på plads hele natten. Så tag din søvn til næste niveau med dette tyngdetæppe fra vidaXL og oplev en dybere, mere forfriskende søvn hver nat. Hvorfor drømme om bedre søvn, når du kan opleve det med dette tyngdetæppe i dag?

Scroll to Top